De ce nu se decongelează niciodată carnea de pui la temperatura camerei. Cum eviți problemele de sănătate

acum 4 luni 22
Decongelarea cărnii de pui la temperatura camerei prezintă riscuri uriașe. Există mai multe motive pentru care această metodă nu este recomandată, scrie romaniatv.net.Decongelarea cărnii de pui la temperatura camerei prezintă riscuri semnificative pentru siguranța alimentară.
Citește mai departe...

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/de-ce-nu-se-decongeleaza-niciodata-carnea-de-pui-la-temperatura-camerei-cum-eviti-problemele-de-sanatate_3363823.html?utm_source=stirilekanald

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.