De ce nu se mănâncă oule de curcă. Care este adevărata explicație?
acum 3 saptamani
12
Majoritatea fermierilor vând ouă de curcă destinate incubației, dar nu pentru consum direct. Din cauza costului de producție și a rarității, ouăle de curcă tind să fie ceva mai scumpe. Aceasta înseamnă că un ou fertilizat este mult mai valoros decât un ou pentru consumul uman; pur și simplu, este mai logic să se crească mai mulți curcani decât să se vândă ouăle lor, scrie g4food.ro
Oul de curcă este mult mai mare decât cel de găină, dar gustul este foarte asemănător cu acesta. Dacă vă d...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.