Un studiu realizat de InfoCons analizează informațiile nutriționale ale produselor tip cartofi prăjiți și ketchup, comercializate în fast food-uri. Studiul ne arată că 50% dintre produse menționează în declarația nutrițională că procentajul de cartof variază între 85% și 96% .
În ceea ce privește prezența aditivilor alimentari (E-uri) în produsele analizate, toate conțin cel puțin doi aditivi. Numărul acestora variază între doi și cinci, iar distribuția lor este următoarea:33,33% conțin 5...De ce nu te poți abține nici în post de la fast-food? Secretul toxic al gustului
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/ultimele-stiri/de-ce-nu-te-poti-abtine-nici-in-post-de-la-fastfood-secretul-toxic-al-gustului_674c7a4bd54d624c742edd62
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.