De ce recomandă nutriționiștii pâinea prăjită. Este mult mai sănătoasă. Iată ce spun specialiștii

acum 11 ore 6
Beneficii, pâine prăjită

Energizant natural: Pâinea toast este o sursă excelentă de amidon cu indice glicemic scăzut, furnizând energie constantă pe parcursul zilei. Această caracteristică o face benefică în situații de diaree sau constipație, unde menținerea unui nivel sănătos de energie este esențială, conform BRIA.

Conținut redus de grăsimi: Prin prăjire, conținutul de grăsimi al pâinii poate fi redus, contribuind la gestionarea greutății și fiind o opțiune mai sănătoasă pentru cei cu diabet care doresc să evite câștigul în greutate, scrie dcmedical.ro.

Ajutor în diabet: Pâinea toast poate fi benefică pentru persoanele cu diabet, deoarece procesul de prăjire reduce, atât indicele glicemic, cât și conținutul de l...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/de-ce-recomanda-nutritionistii-painea-prajita-este-mult-mai-sanatoasa-iata-care-este-recomandarea-specialistilor_677fa25f2528963d2554f293

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.