De ce să pui sare în cafea. Beneficii despre care nu știai
acum 2 saptamani
10
Dacă adăugați un mic vârf de cuțit de sare, mai degrabă decât o lingură de zahăr, la ceașca de cafea, aceasta va elimina o parte din amărăciune și va scoate în evidență celelalte arome care altfel s-ar putea pierde.
Potrivit cercetătorilor, se întâmplă acest lucru ca urmare a efectelor clorurii de sodiu – sarea de masă obișnuită – de a suprima amărăciunea. Receptorul de sare este cunoscut sub numele de canalul de sodiu epitelial, sau ENaC.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.