De ce se pune bicarbonat de sodiu la mâncarea de fasole. Cum se procedează și de ce

acum 2 ore 4
De ce se pune bicarbonat de sodiu la mâncarea de fasole

În primul rand, bicarbonatul de sodiu este folositor daca fasolea iti provoaca gaze. In acest caz, este recomandat sa presari putin bicarbonat de sodiu peste boabele de fasole pe care le lasi la inmuiat.

Ideal este sa lasi fasolea la inmuiat timp de cateva ore, iar in acest fel boabele se vor rehidrata si se vor inmuia mai repede. De asemenea, mai poti adauga si putina sare.

Dupa ce ai inmuiat fasolea, aceasta va trebui clatit...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/de-ce-trebuie-sa-pui-bicarbonat-la-mancarea-de-fasole-cum-se-procedeaza-si-de-ce_673adcfa7ede8679207ef548

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.