De ce sunt reticenți românii în privința cărnii de cultură. Specialist: „Sunt atașați de animalele crescute în curte”

acum 10 luni 63
Carnea de cultură, crescută în laborator, are aceeași valoare nutrițională ca cea naturală și poate asigura o sursă alternativă în alimentația mondială, spun specialiștii în domeniu. Totuși, românii continuă să fie reticenți în privința cărnii de cultură, susțin aceștia.

Sursa: https://adevarul.ro/stiri-interne/societate/de-ce-sunt-reticenti-romanii-in-privinta-carnii-de-2334274.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.