Ouăle fierte pot da bătăi de cap de Paște din cauză că se decojesc foarte greu.
Bicarbonatul de sodiu este un ingredient foarte folosit în gospodării, el având foarte multe întrebuințări care mai de care mai folositoare. Puțin știu, însă, un truc foarte important pe care îl putem folosi în bucătărie. Bicarbonatul de sodiu este foarte bun pentru tratamentele de înfrumusețare, pentru realizarea diferitor aluaturi sau pentru curățarea casei.
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/de-ce-trebuie-sa-pui-o-lingurita-de-bicarbonat-de-sodiu-in-apa-atunci-cand-fierbi-ouale-de-paste_66347d71e6afae43110c82f2Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.