De ce trebuie să pui un praf de bicarbonat de sodiu în supă: secretul marilor bucătari

acum 9 luni 50

Indiferent dacă ai adăugat prea multă sare sau ai scăpat din vedere ceva esențial în rețetă, bicarbonatul de sodiu este soluția magică pentru a recâștiga echilibrul gustului. 

Un singur vârf de linguriță de bicarbonat de sodiu adăugat în supă poate face minuni pentru a neutraliza excesul de sare, oferindu-i preparatului un gust echilibrat și delicios.

Bicarbonatul de sodiu este cunoscut pentru proprietățile sale de neutralizare a aromei puternice, precum și pentru abilitatea sa de...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/de-ce-trebuie-sa-pui-un-praf-de-bicarbonat-de-sodiu-in-supa-secretul-marilor-bucatari_65b39a5d4e0b7f6245579372

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.