De ce trebuie să punem o linguriță de oțet în apa în care fierbem orezul. Trucul marilor bucătari

acum 3 luni 12

Bucătarii cu experiență ne sfătuiesc să adăugăm oțet în apă atunci când fierbem orezul! Iar motivul este unul cât se poate de simplu.

Deja știm cu toții că orezul tinde să se lipească de oală sau de tigaie atunci când este aproape gata. Din păcate, acest lucru poate strica gustul rețetei noastre, așa că este foarte important să încercăm să evităm această situație. Putem face asta cu ajutorul oțetului.

Tot ce trebuie să facem este să adăugăm o linguriță de oțet în apa în care fierb...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/de-ce-trebuie-sa-punem-o-lingurita-de-otet-in-apa-in-care-fierbem-orezul-trucul-marilor-bucatari_669a454f5244cd10422f3dc7

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.