De ce trebuie să ții un pahar cu zaț de cafea în bucătărie 

acum 5 luni 23

Zațul de cafea este un neutralizator natural al mirosurilor neplăcute. Păstrarea zațului de cafea într-un castron pe blatul de bucătărie, fie că este uzat sau proaspăt, va ajuta la îndepărtarea mirosurilor și va da bucătăriei un miros plăcut de cafea.

Face față mirosurilor neplăcute care se ascund în bucătărie

Asta pentru că, spre exemplu, cafeina conține azot, un ingredient care are proprietăți de absorbție a mirosurilor. Oamenii de știință de la The City College of New York au d...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/de-ce-trebuie-sa-tii-un-pahar-cu-zat-de-cafea-in-bucatarie_663ca52c623a77072e48e6e2

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.