De ce urechile de porc și șoriciul sunt mai scumpe decât carnea. Explicația măcelarilor

acum 1 ora 9

Urechile de porc, șoriciul și jumările sunt produsele de top ale măcelăriilor. Prețurile lor însă surprind mulți clienți: două urechi costă cât un kilogram de carne, iar un kilogram de șorici poate ajunge să fie de patru ori mai scump decât carnea obișnuită.

Articolul De ce urechile de porc și șoriciul sunt mai scumpe decât carnea. Explicația măcelarilor apare prima dată în Romania TV.

Sursa: https://www.romaniatv.net/de-ce-urechile-de-porc-si-soriciul-sunt-mai-scumpe-decat-carnea-explicatia-macelarilor_9267709.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.