De la 10.000 lei până peste 250.000 lei investește un restaurant nou, doar ȋn veselă și tacâmuri. Segmentul localurilor premium este în creștere
acum 6 ore
3
Bugetul de investiții al unui nou restaurant, doar în veselă, pornește de la 10.000 de lei și poate depăși 250.000 de lei în cazul proiectelor premium, potrivit specialiștilor Rosehome. Compania, lider de piață pe nișa pe care activează, estimează că va înregistra anul acesta o creștere de 10% a cifrei de afaceri, ȋn ciuda provocărilor […]
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.