De la gunoier la antreprenor: românul care a început la tomberoane şi acum deschide un restaurant de lux. „Erau momente când mi se întorcea stomacul pe dos”

acum 3 zile 16

Remus Iosub, cunoscut online ca Ramore, este un exemplu de ambiție și perseverență. Originar din Bacău, a plecat în 2018 la Londra, sperând la o viață mai bună. A început de jos, lucrând în locuri pe care mulți nu ar fi îndrăznit să le accepte.

Articolul De la gunoier la antreprenor: românul care a început la tomberoane şi acum deschide un restaurant de lux. „Erau momente când mi se întorcea stomacul pe dos” apare prima dată în Romania TV.

Sursa: https://www.romaniatv.net/romanul-care-a-inceput-la-tomberoane_9226012.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.