De la propria petrecere, direct la poliție. Un bărbat din Filiași, prins cu alcoolemie de aproape unu la mie, la volan

acum 3 ore 8

El a fost oprit cu puţin timp înainte de miezul nopţii de către poliţiştii doljeni care au organizat o acţiune în cadrul căreia au aplicat sute de amenzi contravenţionale.

„În ziua de 26 octombrie a.c., ora 23.35, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au depistat un bărbat, de 58 de ani, din municipiul Filiaşi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Paltinului, din localitate, având o concentraţie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o ...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/de-la-propria-petrecere-direct-la-politie-un-barbat-din-filiasi-prins-cu-alcoolemie-de-aproape-unu-la-mie-la-volan_671e27064ac3152b924f0461

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.