De la smochine turceşti la stridiile franceze: lista neagră cu cele mai contaminate şi mai periculoase alimente

acum 11 luni 69
De la smochine turceşti până la fistic iranian contaminat cu aflatoxine, de la condimente indiene până la litchi chinezeşti cu niveluri de pesticide peste limită.

Sursa: http://www.mediafax.ro/sanatate/de-la-smochine-turcesti-la-stridiile-franceze-lista-neagra-cu-cele-mai-contaminate-si-mai-periculoase-alimente-22203540

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.