Debate în Republica Moldova: Când ar trebui să înceapă anul școlar? Elevii ar putea reveni în bănci mai devreme

acum 2 saptamani 9
Elevii care revin în bănci mai devreme

Pentru a înțelege mai bine contextul internațional, ZdG a analizat calendarul școlar din diverse țări europene, stabilind datele de început ale anului școlar și structura vacanțelor în diferite state. Deși nu există o legislație uniformă în Uniunea Europeană care să reglementeze sistemul educațional pentru toate statele membre, fiecare țară are autonomia de a-și stabili propriile date pentru începutul anului școlar și vacanțe.

Potrivit unui raport a...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/debate-in-republica-moldova-cand-ar-trebui-sa-inceapa-anul-scolar-elevii-ar-putea-reveni-in-banci-mai-devreme_66d563879b5c5d0df448fdd2

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.