dei și trucuri utile pentru a face cea mai bună rețetă de mucenici fierți

acum 8 luni 45

În România, gospodinele prepară două tipuri de mucenici, cei moldovenești și cei muntenești. Primii arată ca un colac cu miez de nucă şi miere, iar cei muntenești sunt fierți în apă cu mirodenii şi nucă. În rândurile de mai jos îți dezvăluim secretul mucenicilor muntenești.

Multă lume nu știe câtă apă se pune la o pungă de mucenici. Aceasta este o întrebare frecventă în cazul celor care doresc să pregătească această rețetă tradițională potrivită pentru sărbătoarea Sfinților 40 de Muceni...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/dei-si-trucuri-utile-pentru-a-face-cea-mai-buna-reteta-de-mucenici-fierti_65ea19622e19465de346fb02

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.