Dietă pentru sănătate. Pseudocereala care începe să revină în centrul atenției, după zeci de ani în care a fost ignorată
acum 5 luni
19
Hrișcă este vândută fie crudă, fie prăjită și poate fi măcinată pentru a obține făină de hrișcă, din care se pot prepară tăiței sau chiar pâine.
Hrișca nu are gluten
„Semințele de hrișcă nu conțin gluten și sunt o alternativă excelență la cerealele pe baza de gluten”, spune nutriționistul Maz Packham. Chiar dacă nu urmezi o dietă fără gluten, să optezi pentru hrișcă în locul cerealelor de baza din dietă ta este o modalitate bună de a-ți diversifică alimentația.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.