Din ce se fabrică, de fapt, pateul vegetal. O adevărată "bombă alimentară" pentru organism
acum 7 luni
41
Pateul vegetal este un adevarat pericol pentru sănătate, deoarece conţine un număr foarte mare de aditivi alimentari.
Cei mai mulţi sunt extrem de toxici pentru organismul nostru.
De exemplu, E635 – Ribonucleotid disodic. Deşi este posibil cancerigen, el a fost identificat în multe pateuri de la raft.
Un alt aditiv alimentar, E1520 – Propilen glicol, produce stări depresive ale sistemului nervos central, este neurotoxic și cardiotoxic, iar în contact cu pielea produce dermat...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.