O porție de dovleac copt umplut cu nuci nu doar că va satisface papilele gustative, dar va aduce și un strop de căldură și confort în zilele răcoroase. Prepararea este incredibil de ușoară, iar rezultatul va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Ingrediente
1 dovleac plăcintar, fără coajă și semințe
150 g nuci coapte și mărunțite
200 g zahăr
lapte condensat, pentru servit
frunze de mentă
Mod de preparare
Tai dovleacul în bucăți mai groase, apoi le așezi într-o tavă cu hârtie de copt. Presari zahărul peste ele și le lași câteva ore ca să-și lase sucul, ne sfatuiesc gospodinele iscusite. Dai tava la cuptorul încins, în prealabil. Ții dovleacul la copt până când devine cremos și rumenit.
Îl servești presărat cu nuci, stropit cu puțin lapte condensat și decorat cu frunze proaspete de mentă.
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/dovleac-copt-cu-nuci-deliciul-care-va-da-pe-spate-orice-gurmand-pretentios-incredibil-de-usor-de-preparat_67b2131c5573ab08616b5012 Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.