DROB DE MIEL. Rețeta simplă și delicioasă din cartea de bucate a bunicii, perfectă pentru masa de Paște. Chiar și un amator o poate face
acum 2 zile
18
Astăzi îți propunem o rețetă simplă și delicioasă din cartea de bucate a bunicii cu care o să îi impresionezi pe cei dragi, de Sărbătorile Pascale.
Nu trebuie să îți faci griji dacă nu ești un as în bucătărie, chiar și amatorii pot să prepare această rețetă. Tot ce trebuie să faci este să respecți indicațiile de mai jos, iar la final vei obține un drob de miel excepțional.
INGREDIENTE
organele de la un miel (splina, ficatul, rinichii, inima, plamani)carne de miel adunata de la coaste ( diafragma ), gat ( cca. 0,5 kg.) matele de miel3 legaturi de ceapa verde 2 legaturi de usturoi verde2 legatura de patrunjel2 legatura marar1 prapure 2cimbrusare si piper15-20 oua ( se simte la mana, daca-s prea putine drobul se va sfarma la taiere ).
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.