Dulceața de ceapă, rețeta cu care îi vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fără egal
acum 8 luni
50
Această rețetă simplă și delicioasă va transforma ceapa obișnuită într-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alături de brânzeturi, carne sau chiar pe o simplă felie de pâine prăjită, relatează Știri Diaspora.
Ingrediente
- 1 kg de ceapă roșie sau ceapă galbenă, curățată și tăiată subțire
- 500 g de zahăr
- 250 ml de oțet de mere
- Coaja rasă și zeama de la 1-2 lămâi sau portocale (opțional, pentru un gust mai exotic)
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.