Atunci când cafeaua este reîncălzită, compușii volatili responsabili pentru aroma și gustul plăcut se degradează. Această degradare duce la formarea unor compuși amari, precum acidul chinic și acidul cafeic. Procesul de reîncălzire accelerează descompunerea acestor compuși, rez...
Este bine sau nu să reîncălzim cafeaua? Ce schimbări chimice au loc
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/sanatate/este-bine-sau-nu-sa-reincalzim-cafeaua-ce-schimbari-chimice-au-loc_6672de10569a0931220da942
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.