Este legal să dai cu spatele în sesnul giratoriu atunci când ai ratat ieșirea?

acum 2 ore 10

Șoferii trebuie să respecte mai multe reguli care se aplică în cazul circulației în sensul giratoriu. De exemplu, prioritatea se acordă în mod distinct, oprirea este interzisă iar anumite manevre nu pot fi efectuate. De exemplu, dacă ai ratat ieșirea, este legal să dai cu spatele în sensul giratoriu?

 

La întâlnirea unui sens giratoriu, conducătorii auto trebuie să țină cont de mai multe reguli care se aplică în cazul acestor tipuri de intersecții.

 

În primul rând, acordarea de pri...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/este-legal-sa-dai-cu-spatele-in-sesnul-giratoriu-atunci-cand-ai-ratat-iesirea_671dfcd9782e5923be707f82

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.