Femeie trimisă în judecată, după ce și-a furat propria mașină de la amanet

acum 2 saptamani 12

Pe 20 februarie 2022, femeia a mers cu propriul autoturism la o casă de amanet din Pitești, de unde a luat 2.000 de lei. Pe parcursul următoarelor trei zile, persoana a revenit la agenție pentru a mai solicita bani, atingând în cele din urmă suma maximă, de 7.000 de lei, la care fusese evaluat autovehiculul.

Cum alți bani nu mai avea cum să obțină, femeia și-a sustras propria mașină care era parcată în preajma sediului amanetului pentru a se plimba prin oraș. 

Când proprietarul so...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/femeie-trimisa-in-judecata-dupa-ce-sia-furat-propria-masina-de-la-amanet_662f48f98d8ebd03b22708f8

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.