Foaie de dafin în cafea. Combinația cu efecte nebănuite
acum 10 luni
67
Dafinul, originar din zona mediteraneană, este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți arbori din întreaga lume. De regulă, frunzele sale sunt utilizate în bucătărie, la prepararea diferitelor mâncăruri. Ele sunt extrem de apreciate pentru aroma lor specifică, însă ceea ce puțini știu este că frunzele de dafin pot fi puse și în ceașca de cafea. Încearcă și nu vei regreta!
Motivul pentru care este bine să pui o frunză de dafin în ceașca de cafea
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.