Foie gras-ul a revenit în meniurile restaurantelor din Franța, grav lovită de gripa aviară în ultimii ani

acum 10 luni 28
​Producţia de foie gras a crescut în ultimele luni, în condiţiile în care în acest an Franţa a fost ocolită de pandemia de gripă aviară care în anii trecuți a lovit țara, ceea ce va permite chefilor să aibă cantităţi suficiente din această delicatesă atunci când vizitatorii se vor îndrepta spre Paris, la Jocurile Olimpice, scrie Reuters.

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-international-26949792-foie-gras-revenit-meniurile-restaurantelor-din-franta-greav-lovita-gripa-aviara-ultimii-ani.htm

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.