„FoodService & Hospitality Expo”, un business care crește frumos, de la an la an: Silvia Ion, organizator: „În 2026 avem nevoie de mai mult spațiu”
acum 1 ora
17
„FoodService & Hospitality Expo”, unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul ospitalității și al retail-ului alimentar, din Europa de Sud-Est, s-a încheiat cu rezultate spectaculoase. Au fost prezenți 450 de expozanți, într-un spațiu de 33 de mii de metri pătrați, iar organizatorul târgului de la București țintește pentru 2026 un spațiu de 40 de mii de metri pătrați. Silvia Ion, organizatorul expoziției, a explicat, într-un interviu acordat Gândul, cât de important este acest eveniment pentru antreprenorii care investesc în domeniul ospitalității, dar și pentru marii jucători de pe piața de HoReCa și de Food Retail.
„FoodService & Hospitality Expo se află la a cincea ediție. Două ediții au avut loc înainte de perioada pandemiei, ulterior am reluat această serie de eveniment...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.