Friptură de curcan la tigaie, fragedă și suculentă. Cum îi faci o crustă aurie și ușor crocantă
acum 2 ore
4
Friptura de curcan are o crustă aurie și ușor crocantă la exterior. Aromele de rozmarin, usturoi și cimbru completează perfect gustul delicat al cărnii de curcan. Se potrivește minunat cu legume la grătar, o salată proaspătă sau un piure de cartofi. Zeama de lămâie adaugă o prospețime subtilă, care echilibrează savoarea bogată a fripturii.
Carnea de curcan este apreciată pentru savoarea sa delicată și valoarea nutritivă. Este o alegere perfectă pentru cei care își doresc o alternativă s...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.