Fructe si legume de martie: Ce să consumi la începutul primăverii

acum 3 ore 14
Legumele de sezon in martie

-Ridichi – O cultura de primavara cu crestere rapida, ridichile sunt bogate in vitamina C si antioxidanti, care ajuta la detoxifierea organismului si sustin sanatatea digestiva.

-Spanac –Este o sursa excelenta de fier, acid folic, vitamina K, fibre si antioxidanti care sustin functia creierului, sanatatea inimii si a sistemului imunitar.

-Ceapa verde – Contine compusi sulfurici care sprijina sanatatea ficatului si reduc inflamatiile.

-Usturoi verde – O alegere excelenta pentru stimularea imunitatii si imbunatatirea circulatiei sanguine.

-Morcovi – Acestia sunt culesi in lunile mai reci, dar reusesc sa ramana proaspeti pana la inceputul primaverii. Sunt o sursa excelenta de beta-caroten, care se transforma in vitamina A si sustine sanatatea ochilor, functia imunitara si repararea pielii.

Patrunjel – Un superaliment plin de vitamine si minerale, perfect pentru detoxifiere si sustinerea imunitatii.

Fructele de sezon in martie<...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/fructe-si-legume-de-martie-ce-sa-consumi-la-inceputul-primaverii_67cee26b044f1f272d4d5e52

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.