-Ridichi – O cultura de primavara cu crestere rapida, ridichile sunt bogate in vitamina C si antioxidanti, care ajuta la detoxifierea organismului si sustin sanatatea digestiva.
-Spanac –Este o sursa excelenta de fier, acid folic, vitamina K, fibre si antioxidanti care sustin functia creierului, sanatatea inimii si a sistemului imunitar.
-Ceapa verde – Contine compusi sulfurici care sprijina sanatatea ficatului si reduc inflamatiile.
-Usturoi verde – O alegere excelenta pentru stimularea imunitatii si imbunatatirea circulatiei sanguine.
-Morcovi – Acestia sunt culesi in lunile mai reci, dar reusesc sa ramana proaspeti pana la inceputul primaverii. Sunt o sursa excelenta de beta-caroten, care se transforma in vitamina A si sustine sanatatea ochilor, functia imunitara si repararea pielii.
Patrunjel – Un superaliment plin de vitamine si minerale, perfect pentru detoxifiere si sustinerea imunitatii.
Fructele de sezon in martie<...