Mod de preparareAmesteca untul moale cu zaharul si vanilia, cu un mixer, pana rezulta o crema spumoasa. Adauga faina si amesteca. Pune tot aluatul intr-o folie alimentara si formeaza un sul cu diametrul de cinci centimetri, care trebuie sa stea la congelator cel putin o ora. Dupa ce trece acest interval, scoate aluatul si taie-l in felii cu grosimea de un centimetru, pe care le pui in tava pregatita pentru copt. Presara putin zahar pe fiecare si coace-le 15-20 de minute, in cuptoru...
Fursecuri fragede. Rețeta bunicilor. Ce ingredient foloseau pentru un aluat sfărâmicios. Se topesc în gură
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/fursecuri-fragede-reteta-bunicilor-ce-ingredient-foloseau-pentru-un-aluat-sfaramicios-se-topesc-in-gura_678b68a4e9351c5d47640ea2
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.