Gastroenterologul dezvăluie cele patru fructe care ajută la reducerea riscului de cancer de colon

acum 1 ziua 4
Pentru o sănătate intestinală bună, medicii recomandă creșterea consumului de alimente bogate în fibre, cum ar fi fructele, legumele, leguminoasele și nucile. Conform unor cercetări recente, anumite fructe pot contribui la scăderea riscului de cancer de colon.

Sursa: https://adevarul.ro/stil-de-viata/viata-sanatoasa/gastroenterologul-dezvaluie-cele-patru-fructe-care-2437130.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.