Ghiveci călugresc cu legume. Rețeta mănăstirească perfectă atât pentru prânz, cât și pentru cină
acum 6 ore
8
Astăzi îți propunem o rețetă simplă și delicioasă de ghiveci călugăresc cu legume, prefectă atât pentru prânz cât și pentru cină. Tot ce trebuie să faci este să urmezi intrucțiunile de mai jos și la final vei obține un preparat cum numai în mănăstiri ai mâncat.
INGREDIENTE:
3 cartofi2 morcovi1 pătrunjel1 țelină medie2 cepe2 roșii1 vânătă mică1 dovlecel mic1 ardei capia1 ardei gras verde4 căței de usturoi1 legătură de frunze de pătrunjel2 linguri de pastă de tomate4 linguri de ulei de floarea soareluisarepiper
MOD DE PREPARARE:
Pentru început se curăță cepele, se spală, se taie julienne și se călesc în ulei, la foc mic, ca să nu se ardă, ci să se înmoaie doar puțin și să capete un gust dulce.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.