„Golden Gate de România”, podul peste Dunăre, asfaltat pentru a patra oară. Se folosește o rețetă nouă, găsită într-un laborator din Italia

acum 2 ore 5
Sunt din nou probleme la podul peste Dunăre de la Brăila, supranumit Golden Gate de România. Pentru a patra oară, obiectul a intrat în proces de asfaltare. De această dată constructorul spune că va folosi o nouă reţetă asfaltică, care a fost testată într-un laborator din Italia.

Sursa: https://adevarul.ro/stiri-locale/braila/golden-gate-de-romania-podul-peste-dunare-2393602.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.