Greșeala pe care majoritatea oamenilor o fac atunci când prepară cafea. Îi strică aroma
acum 9 ore
19
Cea mai mare greșeală pe care oamenii o fac atunci când prepară cafeaua este că folosesc anumite tipuri de apă care alterează gustul și aroma acestei băuturi.
Iată principalele tipuri de apă pe care trebuie să le eviți atunci când prepari cafeaua:
1. Apa de la robinet
Apa dură, care conține o concentrație mare de minerale precum calciul și magneziul, poate afecta atât gustul cafelei, cât și aparatele de preparat cafea. Aceasta poate lăsa un gust metalic sau amărui și poate duce la depunerea de calcar în mașina de cafea. În plus, mineralizarea excesivă poate împiedica extracția corespunzătoare a aromelor din cafea, ceea ce va face ca băutura să fie mai puțin savuroasă.
2. Apa fiartă
Folosită imediat după ce a ajuns la punctul de fie...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.