Greșeala pe care o fac aproape toți românii. Când trebuie pusă, de fapt, sarea pe cartofii prăjiți
acum 10 luni
75
De-a lungul timpului au existat multe controverse privind această practică. Numeroase gospodine și bucătari pasionați adaugă sare pe cartofi în timpul procesului de prăjire, însă specialiștii în gastronomie dezvăluie că această metodă nu este cea mai eficientă.
Potrivit experților culinari, dacă adăugăm sare pe cartofi când aceștia se află în uleiul încins, putem afecta textura acestora, împiedicându-i să se rumenească. Mai exact, sare va absorbi umezeala, iar cartofii vor ieși pufoși ș...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.