Grupele de alimente care cresc inflamația din corp. Trebuie evitate cu orice preț
acum 6 luni
39
Iată o listă a alimentelor și grupelor de alimente care sunt cunoscute pentru a favoriza inflamația:
1. Zaharurile rafinateAlimentele bogate în zaharuri rafinate, cum ar fi băuturile răcoritoare, bomboanele, prăjiturile și alte deserturi, pot crește nivelurile de inflamație. Zaharurile stimulează producția de citokine inflamatorii și pot contribui la rezistența la insulină.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.