Gustul autentic al papricașului de pui, acum și la tine acasă. Rețeta tradițională ungurească
acum 8 luni
51
Ingrediente
- 1 kg de pulpe de pui, tăiate în bucăți potrivite- 2 cepe mari, tocate fin- 3 ardei grași, roșii și verzi, cubulețe- 3 linguri de ulei de floarea-soarelui- 3 linguri de pastă de roșii- 1 lingură de făină- 1 linguriță de boia dulce- 1/2 linguriță de boia iute- 500 ml supă de pui sau apă caldă- Sare și piper, după gust- O mână de pătrunjel proaspăt, tocat
Mod de preparare
1. Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu. Adăugați ceapa tocată și căliți-o până devine aurie.<...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.