Guvernul a APROBAT proiectul de lege privind sistemul Patriot pe care România îl va dona Ucrainei. Cum poate schimba asta soarta războiului de la graniță

acum 2 saptamani 10

„Executivul a aprobat și va trimite la Parlament în regim de urgență un proiect de lege care completează legea 222/2017 privind capabilitatea de apărare aeriană cu baza la sol.

Concret, proiectul prevede ca un sistem de rachete sol-aer Patriot face obiectul unor acte de donație către terți.După adoptarea legii de către Parlament, Guvernul va putea emite hotărârea care va putea face operativ actul de donație.

Tot Executivul este împuternicit să reconstituie capabilitatea de apărare...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/politica/guvernul-a-aprobat-proiectul-de-lege-privind-sistemul-patriot-pe-care-romania-il-va-dona-ucrainei-cum-poate-schimba-asta-soarta-razboiului-de-la-granita_66d569fda9db0909631a2f09

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.