HoReCa se răzbună după anii de pandemie. O ciorbă a ajuns să coste 30 de lei la restaurantele din București, dublu față de acum doi ani
acum 9 luni
34
Piața ospitalității a fost printre cele maiafectate de pandemia de COVID-19, în 2020 încasările restaurantele scăzând cu 40%. În prezent, industria și-a revenit, iar încasările au atins un nivel istoric. Cât a ajuns să coste o ciorbă în restaurantele din Capitală.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.