HOROSCOP duminică 27 octombrie 2024. Mercur și Chiron se întâlnesc pe cer. Ce tensiuni pot aduce?

acum 2 ore 10

 Când Mercur întâmpină provocări similare cu încrezătorul Jupiter, este posibil să vorbim înainte de a gândi lucrurile bine. Gânduri pline de mândrie pot alunecă în gafe verbale serioase! Luna sensibilă intră apoi în conflict atât cu perfecționistă Venus, cât și cu severul Saturn — putem simți că nu reușim să fim echilibrați sau consecvenți. Alege cu grijă cuvintele și bătăliile.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Mintea îți poate merge cu o viteză uluitoare azi. Poți descoperi cu plăcere c...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/horoscop-duminica-27-octombrie-2024-mercur-si-chiron-se-intalnesc-pe-cer-ce-tensiuni-pot-aduce_671ddb00604c3e41043cb892

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.