HOROSOCP. 8 Mai, ultima Lună Nouă a primăverii. Schimbări majore pentru majoritatea nativilor

acum 1 saptamana 66

Cu siguranță, ultima Lună Nouă a primăverii, care cade pe 8 mai în acest an, marchează un moment important în ciclul lunar și în tranziția către sezonul cald. Acest eveniment astronomic are un impact semnificativ asupra naturii, dar și asupra noastră, a oamenilor. În acest articol, vom explora ce schimbări pot fi anticipate odată cu această Lună Nouă, precum și modul în care acestea ne pot afecta viața de zi cu zi.

1. Energia și influențele Lunii Noi

Luna Nouă este un moment de reînnoire...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/horosocp-8-mai-ultima-luna-noua-a-primaverii-schimbari-majore-pentru-majoritatea-nativilor_6637a6b1b639cb1eb978f846

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.