Dacă nu mai ai idee ce să prepari pentru o gustare delicioasă și hrănitoare, de post, îți recomandăm rețeta de hummus cu spanac. Aceasta este o variantă delicioasă și nutritivă a clasicului hummus de năut, îmbogățit cu verdeață proaspătă.
Acest hummus nu doar că arată spectaculos, dar este și o modalitate excelentă de a integra mai multă verdeață în alimentație. Este o rețetă simplă, rapidă și incredibil de gustoasă.
Ingrediente:
1 conservă de năut (400 g)150 g spanac proaspăt2 linguri tahini (pastă de susan)zeama de la 1 lămâie2 linguri ulei de măsline extravirgin1 cățel de usturoi1/2 linguriță sare1/2 linguriță chimion măcinat3-4 linguri din zeama de la năutsemințe de dovleac pentru decor.Mod de preparareVei începe cu pregătirea năutului. Dacă folosești năut la conservă, clătește-l bine sub jet de apă rece pentru a îndepărta excesul de amidon și sare. Dacă folosești năut uscat, acesta trebuie înmuiat peste noapte și fiert până devine foarte moale.
Cum prepari ...