Humus cu carne, o rețetă mai puțin întâlnită în România, dar extrem de delicioasă
acum 9 luni
63
Deși suntem obișnuiți să asociem humusul cu legumele proaspete, adăugarea cărnii tocate de vită creează o combinație fascinantă de arome și texturi, aducând o notă orientală în bucătăria noastră.
Deși există câteva ingrediente care trebuie amestecate, acest humus cu carne de vită se prepară în doar 20 de minute și este excelent pe post de aperitiv sau gustare, fiind perfect pentru o masă în familie.
Ingrediente
Pentru humus
1 cutie (425 de grame) de năut3 linguri de suc de lămâi...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.