Rețeta de ouă umplute cu avocado și ton este simplă și rapidă. Ouăle umplute cuceresc imediat invitații cu gustul lor apetisant.
Ingrediente6 ouă fierte1 avocado copt1 conservă de ton în ulei (160 g)1 lingură de maionezăsare și piper, după gustMod de preparareSe fierb ouăle aproximativ 8-10 minute, astfel încât să fie tari. Apoi se curăță de coajă și se taie pe jumătate. Se scot gălbenușurile și se pun într-un bol. Peste acestea se adaugă avocado zdrobit, tonul scurs și mărunțit, maioneza, sare și piper.
Compoziția se amestecă bine până se obține un amestec cremos. Cu această cremă se umplu albușurile și se așază pe un platou.
Alte idei de platouri de aperitivePentru un platou de aperitive care să impresioneze atât prin aspect cât și prin gust, combinațiile de ingrediente trebuie să fie atent alese, atât pentru contrastul de culori, cât și pentru armonia aromelor. O idee este să combini mezeluri fine cu brânzeturi maturate, servite alăt...