În ce trebuie băgați cartofii cruzi, înainte de prăjire, pentru a deveni crocanți la exterior și moi la interior. SECRETUL dezvăluit de chefi de top

acum 1 ziua 17
Chefi cu experiență, care lucrează în restaurante de top, au dezvăluit secretul cartofilor crocanți la exterior și moi la interior. Mai exact, în ce trebuie băgați, când sunt cruzi, înainte de prăjire. Ei bine, totul este foarte simplu și mai mereu la îndemână: apă cu gheață. Cartofii cruzi trebuie ținuți aproximativ 10 minute într-un vas […]

Sursa: https://www.gandul.ro/diverse/in-ce-trebuie-bagati-cartofii-cruzi-inainte-de-prajire-pentru-a-deveni-crocanti-la-exterior-20535115

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.