În ce trebuie să fierbem sarmalele? Este o metodă tradițională folosită de străbunicile noastre
acum 1 luna
3
Sarmalele emblematice pentru bucătăria românească, iar gospodinele din țara noastră le pregătesc de secole întregi. Desigur, după cum ne putem imagina, de-a lungul timpului această rețetă s-a mai schimbat, iar cu cât vom privi mai atent în urmă, cu atât vom găsi mai multe variante ale acestui preparat, pe care astăzi nu foarte mulți români le mai știu.
De exemplu, renumitul avocat, autor și gastronom român, Păstorel Teodoreanu, ne oferă câteva sfaturi unice pentru sarmale, în cartea sa,...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.