Indemnizații pentru românii declarați „tezaur uman viu”. Anunțul ministrului Culturii

acum 1 luna 15
Fonduri pentru demararea unui program național de case memoriale, de refacere a unor gări de patrimoniu și a muzeelor în aer liber, indemnizații pentru tezaurele umane vii - sunt deciziile adoptate de Guvern, astăzi, la propunerea Ministerului Culturii!Ca urmare a adoptării Ordonanței nr. 19/2024 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 422/2001 privind protejarea monumentelor istorice, la propunerea Ministerului Culturii, Institutul Național al Patrimoniului a emis Apelul de finanțare Timbru...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/indemnizatii-pentru-romanii-declarati-tezaur-uman-viu-anuntul-ministrului-culturii_660566b9c8ff9b7241421c53

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.