InfoCons. Masa de Revelion poate avea până la 250 de E-uri! Otrava din farfurie: aperitiv, fel principal și desert

acum 5 luni 27

Fiecare consumator pune pe masa pregătită pentru Revelion multă mâncare din diverse sortimente pentru ca masa să fie cât mai bogată, iar pentru mâncarea pregătită au fost utilizate fel și fel de ingrediente. Cu toate acestea, puțini dintre noi ne gândim la numericul de aditivi alimentari, cantitatea de zahăr și sare pe care o consumăm în cadrul mesei de Revelion.

Potrivit InfoCons, într-o cantitate de 100 de grame din fiecare fel de mâncare pot fi prezenți:

- Până la 243 de aditivi alimentari ( E-uri )

- 289.29 de grame de zahăr, de peste 11 ori mai mult față de limita zilnică recomandată de 25 de grame

- 45.60 de grame de sare, adică de peste 9 ori mai mult decât recomandarea zilnică a Organizației Mondiale a Sănătății

Aperitivele și felurile principale

De obicei, masa începe cu aperitive atent aranjate, care sunt apreciate pentru aspectul lor festiv. Printre acestea regăsim:

- Brânză topită cu până la 9 E-uri , 7 grame de zahăr și 2.6 gram...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/infocons-masa-de-revelion-poate-avea-pana-la-250-de-euri-otrava-din-farfurie-aperitiv-fel-principal-si-desert_677273e5db65647e9607c756

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.